Heeft u vragen of opmerkingen?

Vul hier uw gegevens en vraag in en wij nemen contact met u op. Liever direct contact? U kunt ons tijdens kantoortijden bellen op 0598 792 011

Autorijbewijs

Rijschool 2speed heeft ruime ervaring in het opleiden van verkeersdeelnemers. Prijs en kwaliteit liggen in goede verhouding. Door een goede verkeersopleiding niet meer rijlessen dan nodig.

Aanmelden autorijles

Tussentijdse toets

Op ongeveer 2/3 van je opleiding is er de mogelijkheid om een tussentijdse toets af te leggen bij het CBR.

Een proefexamen. Waarbij je kennis maakt met een examinator en gaat rijden. Je krijgt een advies waar je de resterende lessen extra aandacht aan moet besteden. Tijdens deze toets kun je vrijstelling verdienen voor de bijzondere verrichtingen voor het eerstvolgende examen. De toets geeft je extra examenervaring en vergroot je slaagkans.

Let op: Je moet wel in het bezit zijn van een geldig theorie certificaat om deze toets af te leggen.

Autorijles

1. Losse Lessen

  • Losse lessen duren 60 minuten per les.

2. Praktijkopleiding

  • Uw autorijbewijs halen al vanaf € 1250,00 in dit pakket zit 20 uur autorijles + Examen
  • HET IS OOK MOGELIJK OM ZELF EEN PAKKET SAMEN TE STELLEN, VRAAG NAAR DE MOGELIJKHEDEN.

  • Je rijdt minimaal 2 lessen, meestal in de vorm van 1 lesblok, per week.(120 min.)
  • Het examen plannen wij in overleg met de leerling.

In deze les krijgen wij een beeld van je verkeersinzicht, je feeling voor de auto, je motivatie, luistervaardigheid en dergelijke. Aan de hand hiervan maken we een inschatting welk pakket het beste bij jou past.

In de pakketopleiding zijn inbegrepen, al je rijlessen + het eerste examen.
Moet je onverhoopt een her-examen doen, dan krijg je korting in geval van een pakketopleiding.

Vanaf 16,5 jaar starten met rijlessen.

Door 2toDrive kun jij nu al vanaf 16,5 jaar starten met het volgen van rijlessen. Vanaf je 17e mag je het praktijkexamen afleggen voor het rijbewijs B. Tot je 18e mag je rijden onder begeleiding van een coach. Wil jij ook meedoen? Bekijk dan snel Wat is 2toDrive of de Veelgestelde vragen voor meer info.

 

Machtig 2Speed met DigiD

Voordat de rijschool het rijexamen voor u gaat aanvragen moet u daar eerst toestemming voor geven. Dat doet u met een machtiging. Dat biedt u enkele voordelen. Zo ontvangt u na het machtigen direct bericht als de rijschool het examen voor u heeft gereserveerd of als uw examen is verschoven. Tijdens de reservering wordt u gevraagd het rijschoolnummer in te voeren. Het nummer is 2284F8.

Lees verder in de flyer.


Flyer machtiging Digid

Meer informatie

Weten of motorrijden iets voor je is !!

Meld je aan voor een proefles! In deze les krijgen wij een beeld van je verkeersinzicht, je feeling voor de Motor, je motivatie, luistervaardigheid en dergelijke. Aan de hand hiervan maken we een inschatting welk pakket het beste bij jou past.

Contact

Rijschool 2Speed
Goorweg 3
7382 AN Klarenbeek

06 48016554
06 48016554
info@2speed.nl

Vraag nu je proefles aan!